Bestuur

Bestuursleden

Gert Koopstra ( voorzitter)
Anouk Staalsmid (secretaris)
Niels Van Rossum (algemeen)

GeschiedenisMini-Z Racebaan Wolvega Mini-Z Wolvega is opgericht door Gert Koopstra

Hoe ik ben begonnen: ” Ik reed al met een Mini-Z auto en ik reed op verschillende banen buiten Wolvega. Ik ben op een gegeven moment op internet gaan zoeken om een baan te vinden en die had ik gevonden. Ik ben toen op 15 December 2018 in mijn eigen woonkamer begonnen met een kleine L baan. Mijn baan bestaat uit 5 delen. Ik heb toen op 16 februari 2019 mijn tweede L deel gekocht. En ja dan raad je het al het dan past het niet meer in de woonkamer. Ja 1 L deel en dat andere deel liet ik dan maar liggen. Ik heb op 23 februari een tel brug gemaakt. Zodat op het moment dat er werd gereden bij mij thuis de rijders hun tijden konden zien. Op 28 maart 2019 heb ik mijn 3de L deel van de baan gekocht en op 16 mei 2019 heb ik mijn 4de deel gekocht. 3 breed aan rechte stukken. Ik heb op dat zelfde moment ook snelle binnenbochten er bij gedaan en dat maakt deel 5. Ik ben op een gegeven moment gaan zoeken naar een plek waar ik mijn hele baan neer kon leggen.

Ik ben toen ook een facebook pagina gestart om mijn baan te promoten. Ik heb toen verschillende plekken gehad en gekeken of dit voor vast kon. Ik heb namelijk veel mensen weten te vinden die wel op mijn baan willen rijden.

Zo hebben wij op 4 Augustus 2019 een Euregio Cup gehouden en wij hebben dit mogen doen in het Buurthuis in Oudeschoot..
Wij zaten in het buurthuis in Noordwolde maar door de enorme groei van public en rijders en verkoop van de producten moest ik opzoek naar iets anders.

In 2021 de enorme stap gemaakt en zijn wij verhuisd naar oldemarkt daar hebben wij de mini-zbaan liggen en de web(winkel) in 1.
Op deze locatie kunnen wij de baan aanpassen wat en wanneer wij willen.
Hier houden wij ook wedstrijden en vrij rijden en ook kan je de winkel bezoeken en de producten bekijken en kopen.

Ik zie en spreek jullie snel en bedankt voor het lezen van de achtergrond van mij.

Vriendelijke groet Gert Koopstra